keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kosmeettinen.fi

Sain ilon tutustua uuteen luonnonkosmetiikkaan erikoistuneeseen nettikauppaan nimeltään kosmeettinen.fi. Mitä hauskinta, nettikaupan taustahahmoina häärii neljä miestä, jotka ovat hurahtaneet luonnonkosmetiikkaan. Aivan mahtavaa! :) Kosmeettinen.fi tuo Suomeen yksinoikeudella kahta englantilaista tuotesarjaa; Skin Blossomia sekä Evolvea, joihin pääsin tutustumaan. Muina tuotemerkkeinä löytyy mm. Benecos, K Pour Karite sekä Lovea.


Kosmeettinen.fi tosiaan tuo maahan yksinoikeudella tätä Skin Blossomin Organic Bloom sarjaa, johon kuuluu mm. shampoo ja hoitoaine, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Shampoo on 73 % luomuaineksista valmistettu ja sisältää mm. rosmariiniä, joka hoitaa, palmarosa kosteuttaa, bergamotti suojaa ja sitruuna antaa kiiltoa. Hoitoaine on puolestaan 85 % luomulaatuista ja sisältää mm. pracaxin siemenöljyä, joka ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa. Suihkugeeli sisältää E-vitamiinia, kosteuttavaa aloe veraa sekä appelsiinia. Tuote on 74 % luomu raaka-aineista valmistettu. Ja mitä parasta, nämä tuotteet eivät ole todellakaan pilattu hinnalla. Näyttivät nimittäin olevan nyt tarjouksessa 6,90 euroa kappale. Siis minähän en osta mitään markettishampoita, vaan olen lähes koko ikäni ostanut kaikki shampoot kampaamoista ja arvatenkin hinnat ovat aika mehukkaat. Ihanaa kun törmäsin näihin tuotteisiin eikä tarvitse enää tuhlata rahoja niihin kalliisiin kampaamoiden keinotekoisiin mömmöihin. Lisäksi ovat ainakin sopineet omalle hiuslaadulleni tosi hyvin.


Kosmeettisen tuotesarjaan kuuluu myös tämä Evolve sarja. Sain testattavakseni tämän Multi Action Single Creamin eli hoitavan kasvovoiteen, jonka arganoöljy suojaa ja tasapainottaa ihon öljyisyyttä ja mantelin aminohapot puolestaan kosteuttavat pitkäkestoisesti. Kiva saada kesäksi tällainen kevyempi tuote meikin alle. Kasvovoide ei tosiaan jättänyt mitään rasvaista pintaa iholle, niin kuin jotkut voiteet tekevät. Tuote näytti muuten nyt olevan tarjouksessa 19.90 euroa. Tuotteessa on mieto mantelin tuoksu. 

Evolven Mega Omega vartalovoide on puolestaan superkosteuttaja kuivalle ja herälle iholle. Voide sisältää inkapähkinän öljyä, joka ravitsee ihoa omega 3-, 6- ja 9 - rasvahapoilla, jotka suojaavat ihoa ja auttavat säilyttämään kimmoisuutensa. Mantelin aminohapot pehmentävät kuivaa ihoa ja kosteuttavat pitkäkestoisesti samalla kun shea-voi ravitsee. 

Kosmeettinen.fi sivuille pääset tästä.


2 kommenttia: