torstai 9. toukokuuta 2013

Mitä äitienpäivälahjaksi?

Täällä taas tuskaillaan, että mitä ihmettä sitä ostaisi äitienpäivälahjaksi äidilleni, jolla on tosiaankin kaikkea ja mitään hän ei oikeastaan haluaisi, jos sattuu kysymään, että olisikos jotain toiveita. Mietin, että mistä hän sitten pitäisi. No heti juolahti mieleeni, että hänhän tykkää tehdä ristikoita ja kun tuossa blogini sivulaidassa on pyörinyt tuo bannerikin, jonka kautta lehdet saa -50 % alennuksella, niin minähän ratkaisin ongelman ja päätin tilata hänelle ristikkolehden. Ja mitä parasta, saan vielä itse Lumenen tuotteita tilaajalahjaksi :) 


Tuolta sivustolta sai vielä printattua tällaisen Hyvää äitienpäivää lahjakortin äitienpäivä kortin väliin. Tähän vielä joku kukka lisukkeeksi ja meikäläisen äitienpäivälahja onkin valmis. Sitten vaan odottelemaan mitä kivaa sitä itse saa :)


Tuohon -50 % tarjoukseen pääset klikkaamalla tuota blogini sivubannerissa ylhäällä oikealla olevaa kuvaketta. 

Mites te ajattelitte muistaa äitiänne? 

"Mainos"

3 kommenttia:

 1. Mä olen tilannut ristikkolehteä äidilleni jo vuosia, ja se onkin ollut hänelle tosi mieluinen :)
  Luulenpa siis, että sinunkin äitisi siitä tykkää.
  Nyt ostin hänelle äitienpäivälahjaksi suihkulähteen... Viime vuotisen puulahjani jatkeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että on mukava lehti äidilleni. Hän on kyllä innokas ristikoiden täyttelijä, joten eiköhän lahja ole oikein sopiva. Kävin vielä hakemassa ison pelargonia amppelin tuon lahjan seuraksi. Oi sinulla on kyllä aika hienon kuuloinen äitenpäivälahja :)

   Poista
 2. http://kauppa.laserpojat.fi/product/29/aidin-laatikot---musta

  VastaaPoista