torstai 16. toukokuuta 2013

NarsissejaNyyh! Kohta tämä narssikausi on sitten ohi ja ruvetaan nauttimaan kesäkukista. Toisaalta onhan se kiva kun se kesä tuolta tulee ja pääsee lapsetkin ulos kirmailemaan paljain varpain. 


Eipä muuten ruvennut koskaan kukkimaan tuo minun tulppaanini, joka näkyy tuossa oikealla kuvassa. Koskaan ei selvinnyt, että kastelinko sitä liian vähän vaiko liikaa, kun se sitten vaan nuukahti. Ensin kun en nimittäin kastellut sitä oikein ollenkaan ja sitten rupesin kastelemaan, kun näytti vähän huonolta. Eipä ollut sitten enää mitään tehtävissä, vaan sanoi sopimuksensa irti ja päätyi roskapönttöön.


Nämä narsissit istutan sitten vielä ulos kun ovat lakastuneet, niin saa nauttia niistä vielä ensi keväänäkin. Olen nyt joka vuosi nimittäin kaivanut pihalle kaikki kukkineet narsissit ja siellähän niitä kasvaa aikamoinen rypäs. Viime vuonna vielä raahasin meidän työpaikan ruokalan kaikki parisenkymmentä kukkinutta narsissia kotiin ja kaivoin ne maahan. Olisivat muuten päätyneet roskalavalle ja minä sitten rohkeana tyttönä kävin kysymässä, että saanko ne, jos kerran aikovat heittää ne roskiin. Siellä ne nyt meidän pihassa kukkii ihanasti.Hitsit kun yrittää kevätflunssa iskeä kovin päälle. Veto ihan veks ja kurkku kipeä. Pikkumies olikin jo kuumeessa, joten ehkä jonkinlaista tartuntaa ehkä tullut itsellekin. Nykyään vaan kun ei oikein tuo kuume nouse, niin eihän sitä malta jäädä paikoilleen lepäilemään, joten taas sitä on vaan mentävä :)

2 kommenttia:

  1. huokaus miten ihanalle teillä näyttää, tuo vitriini on kyllä upea, samoin nuo seinälampetit, tai mitkä ne ovat nimeltään, ihana tuo lastenkuvan kehys ja koko kokonaisuus <3 Koetahan parantua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo ns. lampetit ovat itseasiassa tuollaiset seinään kiinnitettävät puiset koristehässäkät, joiden päällä on tuikkukippo. Nyt ei kanssa tule päähän, että miksi niitä sanotaan :)

      Poista