tiistai 7. toukokuuta 2013

Riviera Maison winetable


No niin! Nyt sen on meillä. Jokunen ehkä muistaakin, että pähkäilin tuon korituolin viereen Riviera Maisonin viinipöytää ja toisena vaihtoehtona oli sellainen RM:n yhdistetty viinipöytä jalkalamppu. Valinta osui sitten tähän Riviera Maisonin Churchill viinipöytään. Muutamia viikkoja sitä sai odotella Hollannista, mutta siinä se komistus nyt nököttää ja mamma on tyytyväinen :)


Aika varovainen tosin tuon pöydän pinnan kanssa saa olla, kun helposti jää naarmut siihen. Tuo pöytä on kyllä siinä mielessä kätevä, että sen saa helposti känneltyä sopivaan asentoon ja nyttenkin kuvissa se on hieman vinottain. Ei tartte kääntää jalkoja, vaan voi vääntää vain pöydän tasoa haluamaansa asentoon. Mielensä mukaan voi sitä sitten käännellä ja väännellä.


Vappuna piti sitten kokeilla, että miltä tämän viinipöydän päällä sitten ihan oikeasti näyttää pullo ja lasit. Tosin ei ollut yhtään viinipulloa kotosalla, kun ovat mennet parempiin suihin, joten piti kaivaa tuo  shamppanjapullo siihen testaukseen. Hyvinhän se tuokin siihen passaa. Tosin näyttäisi kyllä vielä paremmalta, jos noissa laseissakin olisi jotain eivätkä ammottaisi tyhjyyttä ;)

Tänään olisi sitten tiedossa vähän ulkoilua, joogaa, saunomista ja rentoa yhdessäoloa työkamujen kanssa. Suunnataan nimittäin tyhy-päivän viettoon. Niin ja hitsit, enhän minä mitään arvontaa muistanut tehdä viikonloppuna. Täytyy kyllä ihan lähipäivinä tehdä tuo ettei ihan unohdu. Olen kyllä jo niin dementoitunut välillä, että voisin kyllä tosiaan unohtaa tuon oman päänikin jonnekin, jollei se olisi kiinni mussa. Apua! Mites sitten kun olen oikeasti vanha? Muistankohan mä enää mitään silloin?

6 kommenttia:

 1. Kylläpä se näyttää hyvältä :)
  On se vaan aina niin mukavaa, kun saa toteutettua näitä pieniä sisustusunelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi tuo ei ollut kovinkaan pahan hintainen, joten oli helpommin toteutettavissa ja enkä puhunut miehelle mitään, vaan kävin ostamassa. Kun toin tuon kotiin ja näytin innoissani uutta ostostani, niin ainoa mitä hän sanoi, oli että ahaa :) Voi noita miehiä! ;)

   Poista
 2. On se aivan mielettömän upea!! Lähteekö tuo tarjotin irti vai onko se kiinni? Kivaa tyttöjeniltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, joo päivästä on selvitty ja paikat on nyt aina jumissa päivän liikunnan jälkeen. Hyvä, että käden saa nostettua ylös ja harjattua hiukset :( Tarjotin periaatteessa lähtee tuosta pyörittämällä irti, mutta muistaakseni siinä alla oli sitten sellainen mötikkä, että ei oikein taida saada pöydälle sitä tasaisesti. Tosin nyt kyllä heitin tuon ihan vaan ulkomuistista. Pitäneekin katsoa vielä tarkemmin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Itse ihastuin tuohon pöydän sävyyn ja muotoon. Vähän tuollaista metallipintaa saatiin nyt meille kotiin.

   Poista