keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Arvonnan voittaja ja esittelyssä Rento saunatuotteitaNyt vihdoin sain laskettua kaikkien osallistujien arvat ja arvontakone pyöritti onnellisen voittajan. Osallistujia oli huimat 188 ja itse arpoja 348 kpl. Arvontakoneen arpanumero osui maruskalle. Onnea voittajalle. Maruskalle lähtee pirteä puolukanpunainen Rento saunakiulu sekä kaksi punaista laudeliinaa. Ottaisitko yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com, niin saa välitettyä yhteystietosi Tammer- Tukulle. Kiitoksia vielä kaikille osallistujille ja erityiskiitos Tammer-Tukulle mukavan palkinnon lahjoittamisesta.
Meillä on ollut nyt testikäytössä nämä samaiseen Rento -saunasarjan kuuluvat mustikkaiset tuotteet. Vähän kyllä pelkäsin, että minkäköhänlaista tuo shampoo ja hoitoaine ovat väritykseltään, mutta olivat sentään ihan normaalin kirkkaan värisiä. Olishan se ollut vähän eksoottista hieroa sellaista mustikan väristä shampoa päähänsä. Saunahunaja on puolestaan sävyltään mustikkaista, mutta näkeepähän ainakin mihin kohtaa sitä on levittänyt ja siihen tuo sävy tuokin mukavan säväyksen :)


Meillä on ollut tämä biohajoava mustikka shampoo koko perheen käytössä, koska se on koostumukseltaan mieto ja hellävarainen. Sopii myös siis hyvin lasten käyttöön. Shampoo kosteuttaa ja hoitaa hiusta ja hiuspohjaa. Tuoksuna on miellyttävä kevyt metsämustikan tuoksu. Hiukset ovat kyllä tulleet ihanan pehmeiksi tuolla pestessä.

Väriaineeton mustikka hiushoito sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti käsitellyille ja kuiville hiuksille antaen volyymia, kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Itse olen käyttänyt tuota hoitoainetta hiusnaamion tavoin eli laitan hoitoaineen pyyhekuiviin hiuksiin, pyyhe päähän ja löylyn lämpöön tehostamaan hoitoaineen vaikutusta. Hoitoaine sisältää hiusta korjaavaa vehnäalkioproteiinia ja suojaavaa maringapuun uutetta. Tuotteessa on myös UV-suoja.


Tämä kuoriva mustikka saunahunaja tuo puolestaan pientä luksusta saunomishetkeen. Tuote sisältää kevyesti kuorivaa mustikansiementä kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Mustikka saunahunaja annetaan vaikuttaa iholla saunan pehmeässä lämmössä ja huuhdellaan lopuksi. Melkein tekisi mieli maistaa tuota, kun tuoksuu niin hyvältä :) Tuotteen väri on saatu mustikansiemenestä.

Ihan tässä tekisi mieli jo mennä taas saunaan! :)

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Tuo mustikka tuoksuu aivan Kotoisalle :))

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle :)
  http://avonminttu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vielä paljon! Sainkin jo aamulla onnittelun viestin :).

  VastaaPoista