sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Myynnissä vitriinikaappi

Iskin silmäni eilen yhteen kivaan kaappiin, mutta ongelma on, että se ei mahdu mihinkään meillä, joten jostain olisi luovuttava, että saisin sen meille :) Siksipäs kyselenkin täältä blogin kautta, että oliskos kukaan kiinnostunut tästä meidän acaasia kovapuusta tehdystä vitriinistä. Kaappi on ostettu Askosta ja on nimeltään Sienna. Kaapissa on yksi lasinen vitriiniosio ja viisi vetolaatikkoa. Hinnaksi tälle kaapille ajattelin 450 euroa tai sitten voit tehdä tarjouksen. Itse olemme maksaneet kaapista n. 900 euroa. Nouto Espoosta tai erikseen sovittaessa voidaan sopia kuljetus pientä korvausta vastaan Turku-Espoo akselilla (tosin pitänee kysyä isältäni ensin tuota peräkärryä).


Meillä tuo kaappi on kätkenyt sisälleen kaikki kristallilasit ja Paratiisisarjan astiaston. Valitettavasti tuota kaappia ei saa enää lukkoon, kun avain on jossain karkuteillä, mutta käytännössä tuo ei ole ainakaan meitä haitannut.


Kaapin mitat ovat seuraavat: leveys leveimmästä kohtaa 108 cm, syvyys 44 cm ja korkeus 150 cm.
 Mikäli olet kiinnostunut kaapista, niin ota yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com

4 kommenttia:

 1. Kaunis vitriini, kunpa meillä olisi yimääräistä tilaa mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäpä ylimääräisestä tilasta meilläkin on aikamoinen puute. Pitäisi olla varmaan joku 500 neliön kartano kohta, että saisi kaikki meidän tavarat jonnekin eikä olisi sitä kaaosta jokapaikassa ja mahtuisi edes vaatehuoneeseen astumaan sisään :) Oi mä taidankin ruveta haaveilemaan isommasta asunnosta tai pitäisköhän tehdä vaan täällä nykyisessä suursiivous ja laittaa tavaraa kiertoon :)

   Poista
 2. Hei! Muistatko, mistä ostit tämän vitriinin? Se on superkaunis ja samanlainen on itselleni etsinnässä tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih tämä on ainakin 12 v vanha ja ostettu joskus Askosta. En tiedä onko näitä enää myynnissä kun tosiaan niin hirmuisesti aikaa. Toivottavasti löydät omasi jostain :)

   Poista