torstai 30. toukokuuta 2013

Etiketit pulloihin Cars -synttäreille


Tällaiset noista pienistä pulloista sitten tuli pikkumiehen synttäreille. Meille on tulossa Cars -teemaiset synttärit, joten askartelin tosiaan noihin pilleihin vielä nuo liput vielä tuomaan enemmän tunnelmaa. Etiketit ja ruutukuosi on printattu ihan tavalliselle paperille ja liimattu pullon kylkeen. Jos olisi ollut tarpeeksi viitseliäs, niin olisi kannattanut ostaa suoraan printattavia tarra-arkkeja, niin olisi päässyt vähän helpommalla, mutta en sitten jaksanut lähteä niitä metsästämään. Ihan tuo tavallinen paperikin toimi.


Nämä pullot ovat niitä, jotka hain yhdestä kahvilasta, jotka he kaivoivat heidän  lasinkeräyslaatikostaan. Vilkaisu vaan ensin kahvilan pullovalikoimaan ja kun sopivan mallinen pullo löytyi, niin rohkeasti vaan kassalle kysymään, että onko käytetyt pullot vielä tallessa. Alunperin minulla oli tarkoituksena laittaa kaikkiin pulloihin etiketiksi alakuvissa näkyvä suurempi etiketti, mutta tämän pullon mallin takia se ei oikein sopinut tähän, joten piti keksiä sitten jotain muuta. Lisäksi en viitsinyt ostaa niin monta smoothieta, jotta olisin saanut oikean malliset pullot, niin nyt on sitten kahta erilaista sorttia pulloja, mutta eipä kai tuo haittaa.




Nämä ovat niitä mainitsemiani smoothie pulloja, joita ollaankin sitten juotu oikein urakalla. Ostin näitä smoothie puolloja myös pari isompaa, jotta saa sitten mehut kivasti esille ja ovat samaa sarjaa. Olipas muuten rehkiminen näiden pullojen kanssa. Siis mikä homma saada tuo etiketti pois. Normaalistihan etiketti lähtee pois ihan liottamalla, mutta ei sitten millään näistä. Liotin ensin vuorokauden pulloja, kynsilläni ja veitsellä sain raaputettua jotenkin miniosioissa etiketin pois, mutta jokaiseen pulloon jäi aivan kaamea harmaa liimakerros. johon sormet jäivät kiinni. Pesin pullot pari kertaa 70 asteessa astianpesukoneessa, ei auttanut, liotin tärpätissä (toki sitten, ettei pullojen sisälle päässyt sitä), ei auttanut, lopulta pyyhin vielä kaikki pullot ulkopuolelta asetonilla pari kertaa ja silti niissä on vähän vielä sitä liimaa. Huoh sanon minä! En olisi koskaan ostanut näitä pulloja, jos olisin tiennyt mikä urakka on saada se etiketti noista pois. Aika monta iltaa tuossa hommassa kyllä meni. Minkäs sitten enää teet kun jääkaapissa on jo 10 pulloa ostettuna ja periksi en anna.


Näihin pulloihin löysin netistä tuon Cars -etiketin ja kuvankäsittelyllä vain lisäsin tuon nimen. Ei ollut siis tosiaankaan vaikeaa. Saas muuten nähdä, että saanko noita etikettejä enää pois, kun pitäisi uusiokäyttää nämä pullot sitten pikkuneidin synttäreille. Ihan samaa ruljanssia en kyllä jaksa enää mitä nyt oli näiden kanssa.


Eilen pipahdin sitten vielä pikaisesti Tigerissa ja siellä tuli vastaan sopivasti tuollaista mustavalkoruudullista teippiä, jonka vetäisin sitten vielä noiden isojen pullojen ympärille. Olisi tosiaan ollut kyllä tervetullut aikaisemminkin, ettei olisi tarvinnyt leikellä paperista ruudukkoa noihin toisiin pulloihin.




Kumman pullon puolesta sinä muuten annat äänesi? Itse tykästyin ensin noihin pyöreisiin etiketteihin, jotka ovat postauksen ensimmäisissä kuvissa, mutta nyt kun sain nämä jälkimmäiset smoothiepullot valmiiksi, niin jotenkin nämä ovat kyllä kivempiä.


Tänään olisi sitten kakkupohjan leipominen edessä. Tekeillä myös suklaakukkatikkareita, mutta niistä sitten kuvia myöhemmin.


12 kommenttia:

 1. Voi että on hienoja! Kyllä tulee mageet synttärit pikkumiehelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti tosiaan tulee onnistuneet synttärit.

   Poista
 2. Oiskohan öljyllä lähtenyt liukkaammin? En tiedä, mutta kauhee homma. Hienoja kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan ruokaöljy? Pyyhitäänkö sillä ihan tuosta etiketin päältä? Eipä kyllä tullut mieleenkään se tai en ollut koskaan edes kuullut sen käytöstä tuohon tarkoitukseen. Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Vau, noissa on kyllä ollut hommaa, mutta upeita ovat! Mä olen kanssa ruokaöljyä käyttänyt noiden etikettien irroitukseen. Kivoja synttärivalmisteluja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enpä tosiaan tuota ruokaöljyä ollut ennen kuullutkaan. Kiitos vinkistä. Täytyykin sitä testata sitten seuraavaan koitokseen. Tosiaan pitäisi uusiokäyttää nuo pullot, joten huh, jos taas sama urakka edessä.

   Poista
 4. Ihan loistavat mehupullot, hieno idea ja toteutus myös. Mukavaa synttärihulinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olihan noissa toisissa pulloissa kyllä hommaa saada ne etiketit pois, mutta lopussa kiitos onneksi seisoo.

   Poista
 5. Hienoja pulloja! Nuo lippu-pillit on kiva idea :)
  Hauskoja synttäreitä pienelle miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä olisi aika paljon hommaa synttäreiden eteen, joten ei auta kuin ruveta hommiin :)

   Poista
 6. Molemmat pullot on hienoja, mutta omaa silmää miellyttää nuo alempana olevat ehkä enemmän :) itse olen käyttänyt noiden erilaisten etikettien irroittamiseen sitä Pata Pata sientä tai mikä se sitten viralliselta nimeltään onkaan ja on kyllä lähtenyt nätisti kaikki liimat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta vinkistä. Se muuten voisi toimia noihin. Täytyykin yrittää muistaa ostaa sellainen seuraavalla kauppareissulla. Vielä kun saisi nuo etiketit uudestaan irti, että voisi uusiokäyttää pikkuneidin synttäreille.

   Poista