perjantai 17. toukokuuta 2013

Muumimukit 2013


Muumikokelma on taas kasvanut viime viikoista. Uusimpina hankintoivat ovat tämä värikäs muki ja kulho, jotka ovat kesän 2013 sesonkituotteita eli niitä myydään vain tämän kesän ajan. Itse tykästyin ihan hirmuisesti tähän uuteen kuosiin. Jotenkin aivan ihanan värikäs ja Niiskuneiti on tietysti ihan in :) Kuva perustuu Muumipeikko merillä -tarinaan, jossa Muumiperhe lähtee purjehtimaan kohti uusia seikkailuja. Laivalta löytyy muita manipuloiva vapaamatkustaja. Runoilija, johon Niiskuneiti hullaantuu.

Jokunen lukija nyt varmaan ihmettelee, että miksi ihmeessä sillä on kolme noita. No selitys tulee tässä ja älkää pitäkö mua nyt ihan hulluna, mutta yksi seteistä on pikkuneidille ja yksi pikkumiehelle ja yhden uskallan ottaa käyttöön. Muut kaksi tosiaan laitan kaappiin odottamaan lasten kasvua ja mahdollista arvon nousua :) Niin ja jos ostaa noita sinne kaappiin, niin älkää missään nimessä ottako noista niitä tarralappuja pois, koska jos mukit ovat tarrallisia, niin niistä maksetaan enemmän. Toki jos ne ostaa ihan käyttöön, niin pakkohan ne on ottaa pois tai kohta se tarra roikkuu suupielessä :) Ei taida ihan nostaa kaffenautintoa.


Aikamoista hintahaarukkaa näyttää muuten olevan kaupoissa näissä uusissa mukeissa. Halvimmillaan olen nähnyt niitä 14,95 € Prismassa ja kalleimmat ovat olleet 23,90 €, joten kannattaa vähän katsoa mistä noita ostaa, ainakin jos monta meinaa hankkia.


Keväällä tuli myös ihan jatkuvaan tuotantoon nämä uudet Niiskuneiti ja Muumipeikko mukit. Nämä tulivat poistuneiden Muumipeikko jäällä ja sen keltaisen Niiskuneiti ja aarrearkku -mukien tilalle. Luonnollisesti nämä uudetkin oli ostettava heti. Ongelmana rupeaa vaan jo olemaan, että mihin ihmeeseen minä laitan kaikki mukini? Rupeaa loppumaan no keittiön kaappien tila ja siitäkös tuo mies jaksaa aina muistuttaa. Eikös silläkään muuta tekemistä ole. Hih, puuttuu ihan turhiin asioihin! ;)

Niin ja jos sinulla on sattumoisin kaapin perukoilla pyörimässä ylimääräisiä Muumimukeja, niin laittele ihmeessä viestiä kristallinhohtoa@gmail.com ja ruvetaan hieromaan kauppoja. Niin monta mukia vielä kuitenkin puuttuu :)

Jee! Kohta on viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Tuo meikkaava niiskuneiti on suloinen ja mukin väri ihana. Sellaisen joudun ehkä hankkimaan mukina (ja/tai kulhona jos niitä valmistetaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva muki. Mielestäni sitä oli kanssa kulhona, tosin minun muistiini ei ole paljon luottamista. Ainakin lautasena sitä oli. Täytyykin vilkaista ensi kauppareissulla.

      Poista