torstai 2. toukokuuta 2013

Vappupäivän tunnelmia


Vapustakin on sitten selvitty! Eilen vappupäivänä oli kyllä niin ihanan aurinkoista ja lämmintä. Meillä oli vappuaatto erittäin rauhallinen ja koko perhe oli niin väsynyt, että mentiin jo nukkumaan heti klo 21 jälkeen. Munkitkin jäi paistamatta, kun ei vaan kyennyt. Jotenkin oli ihan totaalinen väsymys ja veto veks. No ehkä ruvetaan munkinpaisto hommiin sitten viikonloppuna, kun ainekset kuitenkin jo valmiina.


Tänne ns. blogipäiväkirjaan piti ikuistaa myös lapsukaisten tämän vuoden vappupallot. Meillähän on pikkuneidillä menossa My little pony -kausi, joten yksisarvinen valkattiin palloonkin. Pikkumiehen valinta oli luonnollisesti Angry Birds, vaikka taisi olla viime vappunakin ihan samanlainen pallo.


Vappupäivänä kokoonnuttiin sitten ystäväperheiden kanssa brunssille golfklubille. Oli ihan kiva miljöö, mutta eipä tullut kyllä yhtään poltetta, että pääsispäs pelamaan, toisin kuin noille miespuolisille, jotka jo kovasti suunnittelivat seuraavaa yhteistä golfrundia. Ehkä minäkin sitten taas innostun tuosta golfista, kun lapsukaiset vähän kasvavat ja pääsevät itsekin vähän golfin saloihin kiinni ja mukaan kierrokselle. Joskus sitä tuli pelattua n. 50-60 kierrosta kesässä, mutta lasten syntymän jälkeen kierroksia ei ole paljon tullut. 


Brunssin jälkeen suunnattiin sitten piknikille Ullikselle ihmismassan keskelle. Yllättävän hyvin lapsukaisetkin jaksoivat olla touhuissa mukana, eikä kertaakaan tullut kommenttia, että mennään jo kotiin. 
Lisää tuollaisia ihanan aurinkoisia päiviä, kiitos! Mitäs teidän vappuun kuului?

4 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen vappu ja aurinkoinen päivä teillä ollut.

  Tosi nätti tyttäresi kevättakki. Ihana <3

  Aurinkoista toukokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Onneksi tuo aurinko on taas näyttäytynyt, vaikka öisin kyllä ollaan käytä pakkasen puolella aika hyvinkin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Vappu meni kukkapenkissä ;). Avattiin me kuitenkin grillikausi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kyllä sen verran hyvä keli, että vapun viettäminen kukkapenkissäkin kuulostaa hyvältä :) Oi tuo grilliruoka on vaan niin hyvää. Ihan tässä tulee jo nälkä. Mukavaa viikonloppua!

   Poista