perjantai 3. toukokuuta 2013

Pikkupullot paperipillin kera


Nyt on sitten pikkuisia pulloja haalittu oikein urakalla. Pähkäilin tuossa muutama päivä sitten, että mistä saan sopivia pulloja noihin ostamiini raidallisiin paperipilleihin. Ne kylmät kahvijuomat (ainakin Frezza) ovat nykyään muovipulloissa ja meidän huushollissa kukaan ei juo edes kahvia, joten niiden hankkiminen ei siinäkään mielessä olisi ollut järkevää. Sitten välähti, että käynpä kysymässä jostain kahvilasta noita pulloja. Ensin katsaus kyseisen kahvilan juomavalikoimaan ja heti toisesta paikasta löytyikin tuoremehuja lasipulloissa. Sitten vaan tiskille kyselemään, että mitä kyseisille pulloille tapahtuu ja ovatko ne vanhat pullot vielä tallessa. Ystävällinen myyjä sitten kaivoi ne kahvilan lasinkeräysroskiksesta minulle ja nyt on sitten jo aika monta pientä pulloa kasassa.

Vähän näissä häiritsee tuo pulloihin valmiiksi painettu juoman nimi. Joku voi tietysti pitää sitä koristeellisempana, mutta jotenkin se ottaa omaan silmääni. Lisäksi näissä pulloissa on tuo kapea uuma tuossa pullon keskellä, joten etiketin laittaminen tuohon voi olla hieman haasteellista.


Näihin pulloihin testailin nyt noita vaalenpunaisia pillejä ja kieputin tuollaisen paperisen ruusun vielä kylkeen. Nämä tulevat sitten pikkuneidin synttäreille. Ensimmäisenä tosin on vuorossa pikkumiehen synttärit Autot -sarjan teemalla, johon tulee mustavalkoraidalliset pillit. Niitä synttäreitä ajatellen olen  väsännyt jo pulloihin sopivat etiketit, mutta se ei vaan oikein passaa näihin pulloihin hyvin, kun tuossa pullossa tuo kapeneva kohta. Eli piti sitten vielä ostaa smoothie -pulloja, jotka ovat juuri täydelliset väsäämääni etikettiin. Nyt ne odottaa sitten jääkaapissa juomistaan. Tuntuu kyllä vähän tyhmältä ostaa niitä vain sen takia, että saa sen kivan pullon, mutta kaipa nuo smoothiet ovat ihan terveellisiäkin tietyssä mielessä, joten omatunto ei kolkuta niin paljon :)


Nämä pullot näyttävät kyllä vähän orvoilta ilman sitä etikettiä, mutta ehkä noihinkin voisi kieputtaa narulla jonkinmoisen pienen pyöreän etiketin heti tuohon pullon kaulaan kiinni. Siis siten, että siinä läpyskässä on reikä ja naru siitä läpi. Pitänee testata ja ottaa teille sitten eri vaihtoehdoista kuvia. Onneksi tässä on vielä kuukausi aikaa suunnitella pikkumiehen synttäreitä.


Jee! Se olisi tänään sitten perjantai! Yritän muuten nyt viikonlopun aikana ehtiä tekemään myös sen Rento saunasetin arvonnan. Pientä hommaa vaan ensin arpojen laskemisessa, mutta en siis ole unohtanut sitä. Ei vaan ole ollut aikaa tehdä laskutoimitusta, mutta on kyllä tulossa :)

16 kommenttia:

 1. Itse katsoin ennen lukemistani kuvasta, että oletpa saanut OSTETTUA kauniit pullot ja ihanan koristeellisella "leimalla". Joten ulkopuolisen silmin ei tosiaankaan haittaa tuo teksti. tosin olen senkin oppinut, että sama se mitä muut sanovat, jos itse ei tykkää.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi en tosiaan noista joutunut mitään maksamaan, vaan roskiksesta ns. dyykattu :) Ensin olin itsekin sitä mieltä, että tuo "leima" on kiva, mutta sitten jotenkin muutin mieleni ja se rupesi häiritsemään :)

   Poista
 2. Tosi kauniita pulloja, ei leimat haittaa. Ihanan asetelman olet väsännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensin olin tosiaan ihan innoissani noista leimoista, mutta sitten jotenkin se rupesi häiritsemään ja kun sain rinnalle sen smoothiepullon, niin se oli jotenkin sopivamman mallinen etikettiä ajatellen.

   Poista
 3. Voi miten kauniit, ihana idea! Kyllä nyt täytyy itsekin alkaa keräämään pikku pulloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan kannatta alkaa hyvissä ajoin keräilemään pieniä pulloja, niin on sitten pullot valmiina, kun niitä tarvitsee. Tosin en tiedä mihin kaappiin nuokin pullot tungen, kun kaikki kaapit niin ääriään myöten täynnä :(

   Poista
 4. Nuo leimat antaa kivan näön pulloille. Tosi kivan näköset tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä mun pitää uskoa, että ne leimat tuovat siihen oman kivan lisänsä ja muuttaa taas mieleni ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä vähän täytyy kehitellä tuota ideaa eteenpäin ja päässä oliskin jo ideat. Toteutus vaan puuttuu :) Mukavat viikonloput!

   Poista
 6. Tosi nättejä! Tiedätkö kuka tuollaisia paperisia pillejä myy? Muistan nähneeni niitä jossain uudessa nettikaupassa mutta nyt kun niitä tarvitsisin niin en yhtään muista kyseisen nettikaupan nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut näkevinäni noita aika monessa nettikaupassa, mutta nyt en ole kanssa yhtään laittanut nimiä mieleeni. Itse ostin nuo tosiaan tuolta lapsimessuilta ja olisikohan ollut Bake and Party -niminen liike. Niillä on mielestäni kanssa nettikauppa ja sitten toinen mikä tulee mieleen leivonnan saralta on Confetti. Kannattaa vilkaista heidänkin nettikauppansa.

   Poista
 7. Edelliselle vastaus, että ainakin happy monday myy paperisia pillejä erivärisinä/raidallisina/pallollisina ja toimitus on todella nopea!! ;)

  Semperin päärynämehua (myydään lastenruoka hyllyssä) saa ainakin lasipulloissa eivätkä maksakkaan ainakaan meillä päin paljoa ja mehukin oli ihan hyvää. :) Eivät oleet ehkä näin kivan malliset kuin nämä teidän pullot mutta menettelee. :)

  Kiitokset ihanasta blogista!! <3 vasta tänne eksyin ja ihastuin täysin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti näistä vinkeistä. Toivottavasti eksyt tänne blogiin toistekin :)

   Poista