keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Poistuvat Muumiastiat


Tulin  pikaisesti vinkkaamaan kaikille Muumifaneille, että olettehan huomanneet, että nämä Vilijonka ja Hemuli poistuvat nyt kesäkuun lopulla valikoimasta. Kannattaa siis käydä kaupoilla pikapikaa, ettei tartte sitten kalliita hintoja maksella trokareille noista sitten myöhemmin. Jossain kaupoissa nuo ovat näyttäneet jo loppuneen, mutta aika hyvin on kyllä vielä niitä ollut. Ehkä tosin voi joutua muutaman kaupan kiertämään, että saa molemmista sekä kulhon ja mukit, mutta mitäpäs sitä Muumifani ei tekisi noiden eteen ;)


Itse ostin näitä kaksin kappalein, jotta on sitten molemmilla lapsukaisilla omansa. Toisen uskalsin ottaa käyttöön, mutta toisen laitan kaappiin parempia päivä odottamaan. Onpahan sitten ainakin yhdet ehjät kappaleet sitten joskus.
 
 
Tuosta seikkailusarjan poistumisesta mainitsinkin joskus eli kyseinen sarja loppuu nyt myös kokonaisuudessaan kesäkuun lopussa. Siihen sarjaanhan kuulu aika paljon eri tuotteita eli aikamoinen ostaminen, jos siihen meinaa kaikki osat ostella. Mukin, kulhon ja lautasen lisäksi valikoimassa taitaa olla ainakin kahta eri kokoa olevia purkkeja, salaattikulho sekä aterimet.
 
Vieläkin saatte nyt odotella Dublinista kuvia, kun en ole ehtinyt niitä vieläkään latailemaan koneelle, kun pitää vähän kiirusta. Tulevana viikonloppuna nimittäin pikkumiehen synttärit ja pitäisi ehtiä leipoimaan, siivoamaan ja tekemään vaikka mitä ennen sitä. Huoh! Rupeaa jo stressiä pukkaamaan, kun mietin tekemättömien töiden listaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti