maanantai 20. toukokuuta 2013

Gantin ysmyssä


Tuli taas piipahdettua Gantin ysmyssä ja kaikkea taas tarttui mukaan, vaikka mitään ei TODELLAKAAN oltais taaskaan tarvittu. Itsehillintä on täysi nolla kun tuollaisiin paikkoihin lähtee shoppailemaan ja silti aina itseni menen noihin ysmyihin. Omatunto välillä aina kolkuttelee olkapäälle ja kyselee, että tarvitsetko juuri tuota, mutta yleensä se häviää taiston ;)

No eipä enää pohdita tuota, vaan kurkataan mitä kaikkea sitä sitten taas tuli ostettua. Itselleni löysin  aloituskuvassa vilahtavan slipooverin sekä villatakin. Nyt ollaan sitten niin hempeissä vaaleanpunaisissa.


Tällä kertaa ostokset painottuivat enemmänkin pikkumiehelle. Pikkuneiti sai ainoastaan tämän raitapaidan ja hellehatun.


Pikkumiehen vaatekaappi täydentyi taas aikamoisesti, kun tämä mamma pääsi taas ostoksille. Tummansinivalkoista raitapaitaa sekä tähtiä. Eipä jää kyllä ainakaan epäselväksi minkä merkkinen tuo alakuvan paita on, kun vilkaisee selkäpuolelle. Ehkä vähän liiankin raflaava, mutta kun nuo tähdet tuossa paidassa olivat niin kivat.


Näihin villiksiin pikkumiehen pitää vielä vähän kasvaa eli taas tällaisia kaappiostoksia, jotka luultavasti sitten unohtuvat  sinne kaappiin kun noiden aika olisi.


Löysinhän minä itsellenikin jotain tähtiä. Nimittäin tämän tähtilippiksen golfkentälle ja pikkumies sai samanlaisen valkoisena ilman tähtiä ja pikkuneiti tuon hellehaltun.


Heh, ja nyt on pikkumiehellä aika monta kauluspaitaa eri väreissä, kun vähän innostuin :) Olivat sen verran edukkaita, kun olivat mallikappaleita ja kun en osannut päättää mitä värejä ottaisin, niin otin sitten aikamoisen läjän. Näissäkin vielä aikamoisesti kasvuvaraa.


Mua ei kyllä oikeasti saa päästää mihinkään ysmyihin, kun innostun shoppailemaan aina aivan liikaa!


5 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia, erityisesti nuo poikien paidat! Raitoja & tähtiä ♡♡♡
  Vinkkaa mulle ysmystä seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jotenkin vaan nuo raidat ja tähdet ovat niin pop :) Ilman muuta vinkaan seuraavasta ysmystä, kunhan vaan muistan :) Yleensä ne on kaksi kertaa vuodessa eli seuraava on sitten joskus syksyllä/alkutalvella.

   Poista
 2. Ihanat nuo lasten naulakot, somia vaikka lahjaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaatteita, mutta loppusumma taisi olla aika suolainen.. ;) Luulisi että ihminen nyt osaisi valita muutaman mieluissiman kauluspaidan, ettei tarvitse kaikkia kaappiin ostaa seisomaan. Mut tietysti jos rahasta ei oo puutetta ni mikäpäs siinä, huvinsa kullakin ;)

  VastaaPoista