tiistai 28. toukokuuta 2013

MandariinipuuMinun mandariinipuu on vielä elossa. Jee! Ostohetkellä kyllä tuumin, että hyvä jos viikon pysyttelee hengissä, niin olen tyytyväinen, mutta tuossa se vielä tönöttää elossa. Tosin ei ehkä ihan niin hyvinvoivana kuin  ostettaessa, mutta elossa on ainakin. Oli muuten aivan ihana tuoksu siinä silloin kun kukki. 


Piti nostaa tämä mandariinipuu tuonne korkealle tv-kaapin päälle tai muutaman minuutin jälkeen olisi ollut puu ilman mandariinejä. Nuohan ovat väriltääkin juuri sellaisiet lapsia kutsuvat ja suorastaan huutavat, että revi minut irti. Nyt sitten vain katsellaan ja ihaillaan sitä kaukaa ilman, että kosketaan.


Mandariinipuun seuraksi sopi kivasti myös nämä Perfect Homen valikoimaan kuuluvat Hampton lyhdyt. Alakuvassa vilahtaa myös Perfect Homen valikoimaan kuuluvat valokuvakehys, jossa kuvia lapsukaisista.


Onkos teillä muuten kokemusta, että kuinka kauan tämän puun saa pysymään yleensäkin hengissä ja kuinka kauan nuo mandariinit pysyvät tuossa? Itse ostin tämän puutarhamessuilta, jotka olivat jo yli kk sitten eli aika sitkeä se on vielä ollut. Kaikki mandariinitkin vielä tallessa siinä.

Dublinista saatte sitten terveiset myöhemmin, kunhan ehdin vaan purkamaan kuvat kamerasta. Oltiin viime yönä kotona vähän klo 1 jälkeen ja sain unenpäästä kiinni vasta 3 jälkeen, joten pientä väsymystä ilmassa, kun aamulla kuitenkin normaalisti töihin. Kiva reissu oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti