tiistai 11. joulukuuta 2012

Angry Birdsiä


Pikapostaus Angry Birdsin merkeissä. Löysin nämä Henkasta ja Maukasta ja arvatenkin tuo pipo ja hanskat ovat olleet joka päivä käytössä. Tosin kovilla pakkasilla noi eivät ole oikein hyviä kun ovat tekokuitua, mutta sitten hieman lämpöisimmillä ilmoilla. 


 

Samalla reissulla löytyivät nämä yökkärit joulupukin konttiin. Cars -sarjan yökkäri on paksua velouria ja siinä mielessä ihanteellinen meidän pikkumiehelle, joka nukkuu ilman peittoa. Joka yö se pitää potkia pois kun on kuulemma liian kuuma.

Nämä Annry Birdsit ovat puolestaan Jenkeistä. Täälläkin niitä tuntuu olevan joka kaupassa eli aikamoinen hitti. Hyvä Suomi ja Rovio! Luulenpa, että tuo yökkäri on pikkumiehen mieleen. Löysin vielä samanlaisen yökkärin Ninjago sarjasta, joten iltasella on helppo saada yökkärit päälle. Ei tarvitse kahta kertaa sanoa, että nyt yökkärit pääälle ja nukkumaan.Tämä Angry Birds pyöräilykypärä mun oli ihan pakko ostaa pikkumiehelle joululahjaksi. Voin vaan kuvitella miten huvittava näky tuo meidän pikkumies on tuo päässä viilettäessään. Tulee ohikulkijatkin taatusti hyvälle tuulelle :)
Pitäisi varmaan ruveta kohta pakkailemaan ostoksia täällä reissussa kassiin, jotta näkee, että mitä uskaltaa vielä ostaa vai täytyykö lähteä palauttelemaan kauppoihin tavaroita :)
Terkkuja Suomeen!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  pikku hiiri kirjoitti 11.12.2012 klo 09.06
  Tuo angry birds kypärä on kyllä tosi hauska :-) Meillä vietettiin just 6-vuotis synttäreitä angry birds teemalla!
   
   Cride kirjoitti 12.12.2012 klo 05.56
   Musta tuo kypärä oli kanssa niin huvittava, että oli ihan pakko ostaa se vaikka pyöräilykypärä löytyy entuudestaan. Teillä on kyllä ollut hyvä teema synttäreillä :) niin ja onnittelut vielä sankarille näin jälkikäteen!
    
  Tuija kirjoitti 16.2.2013 klo 12.04
  Etsiskelen vastaavaa kypärää tyttären pojalleni, joten voisitko vinkata mistä olet hankkinut poikasi kypän?
   
   Cride kirjoitti 18.2.2013 klo 08.06
   Ostin tuon kypärän Jenkeistä Walmartista. Suomessa ei ole vielä tullut ainakaan itselleni vastaavaa vastaan.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti