maanantai 17. joulukuuta 2012

4-vuotis synttäreillä

Pistäydyttiin eilen Vastarintama -blogin M:n suloisen pikkuneitosen 4 -vuotissynttäreillä. Vastarintama -blogihan kuuluu myös tänne Casa Blogien alle, joten tuttu blogi kyseessä varmaan monelle. Juhlan kunniaksi laitettiin tietysti juhlamekkoa päälle ja tuore Jenkeistä ostettu takki. Tuo oli jotenkin niin ihanan romanttisen vanhahtava ja kun hinta oli vain alessa 30 dollaria lakkeineen, niin eihän sitä kauaa taaskaan miettinyt, että ostaako vaiko ei. Jalkaan laitettiin myös niin ikään Jenkeistä juuri ostetut vaaleanpunaiset talvipopot.


Heh, ja arvatenkin meidän kaverukset olivat ensimmäisenä tuolla ruokapöydässä odottamassa herkkuja ja masu tulikin makeaa täyteen.


Tässä vielä ennen juhlia napsaistu kuva pikkuisista juhlijoista. Juhlamekko niinikään yllätys yllätys Jenkeistä. Mullahan on joku juhlamekko fetissi, joten aika monta juhlamekkoa taas tulikin kotiutettua.

 
Kiitos M:n kivoista juhlista ja hyvistä tarjouluista. Harmi ettei ehditty enemmän vaihtamaan kuulumisia, mutta niinhän se aina noissa juhlissa on, että emäntä ei hirveästi ehdi seurustella vieraiden kanssa kun aika menee tarjoilujen kanssa ja sitten kun on aika hetki hengähtää, niin sitten vieraat ovatkin aina jo lähdössä...siis tai ainakin meillä menee suurinpiirtein aina niin. Juuri kun pääsisi vihdoinkin istahtamaan, niin vieraat ovatkin juuri lähdössä.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  pikku hiiri kirjoitti 17.12.2012 klo 13.49
  Tosi suloinen takki & hattu ♥ 
  Minulla on ihan samanlainen "fetissi" :-D
   
   Cride kirjoitti 17.12.2012 klo 22.09
   Kiitos! Heh, onneksi löytyy muitakin ihmisiä, joilla tuo sama fetissi :) Nuo mekot on vaan jotenkin niin houkuttelevia, että ei voi vastustaa kiusausta.
    
  M kirjoitti 17.12.2012 klo 14.31
  Ihanaa kun tulitte koko perhe ♥ Kiva postaus ja oli kyllä pikkuisilla komeat juhlavaatteet! :)
   
   Cride kirjoitti 17.12.2012 klo 22.10
   Kiitos vielä teidän koko perheelle kivoista synttäreistä ja toivottavasti vauva oli mieleinen lahja :)
    
  Sofia kirjoitti 17.12.2012 klo 17.15
  Wau kuinka tyylikäs neiti! :)
   
   Cride kirjoitti 17.12.2012 klo 22.10
   Kiitos :) Mun oli ihan pakko ottaa kuvia neidistä tuo päällä kun oli jotenkin niin söpö :)
    
  Anu kirjoitti 17.12.2012 klo 17.22
  Heh, kaunis takki, Rothschild osaa kyllä ne. Nyt on sitten naapurin tytöillä ihan samanlaiset takit ja hatut. Meillähän tuo vilahti päällä jo syksymmällä :) Kummitäti tosin oli varmaankin joutunut hiukkasen enemmän pulittamaan tuosta setistä vuosi sitten Jenkeistä Suomeen tilatessaan.
   
   Cride kirjoitti 17.12.2012 klo 22.15
   Ai vitsit, onkos se ihan sama takki? Muistan, että teillä oli tosi nätti takki, mutta en sitten tarkemmin muistanut minkälainen tai minkä merkkinen se oli. Tuon lähtöhinta oli tosiaan 90 dollaria, mutta oli sopivasti alennettu Burlingtonilla 30 dollariin, joten en voinut vastustaa kiusausta. F on kyllä vähän kahden vaiheilla, että tykkääkö se siitä vai ei. Lakin laittaminen päähän ja kuvaan suostuttelu se päässä meni kyllä aikamoinen tovi, mutta loppujen lopuksi suostui hommaan :)
    
  t kirjoitti 18.12.2012 klo 12.53
  Ihan mielettömän kaunis asu pikkuneidillä, tyylikäs on toki nuorimieskin :) Tuli mieleeni vuosien takaa oman poikani joulujuhla päiväkodissa, olimme pukeutuneet juhlavaatteisiin ja menimme juhliin, niin poikani kuiskasi minulle, "miksi kaikki eivät ole pukeutuneet?" Hän aina kysyi ennen juhlia; äiti - pukeudutaanko me, hih, ihania muistoja...
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti