perjantai 28. joulukuuta 2012

Kuivan ihon pelastukset


50d3746cc98c7e1e360000b4.jpg
 
Voihan talvi sanon taas vaan! Iho on taas ihan koppura ja sormet halkeilevat. Kuulostaako tutulta? Minun kaksi talven luottorasvaa nyt esittelyssä. Toinen on Frantsilan luomulaatuinen karitevoi, joka kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta. Tuote sopii erityisen hyvin allergiselle, ärtyneelle iholle sekä lapsille. Karitevoi on on voipuun rasvaa, joka sisältää runsaasti vitamiinejä. Karitevoi on erityisen tunnettu afrikkalaisten naisten kauneudenhoidossa. Tätä karitevoita laitan aina yöksi käsiini ja erityisesti sormiini, jotka  talvisin kuivuvat ihan kamalasti.
Toinen hyvä löytöni on Dr. Hauschkan Intensive Ice Plant Cream = Jääruoho tehovoide. Dr. Hauschkahan on myös luonnonkosmetiikkaa, jota nykyään itse kannatan suurella sydämellä. Intensive Ice Plant Cream on tarkoitettu erityisesti kuiville ja kutiseville kohdille mm. kyynärvarsiin ja polvitaipeisiin. Tuote vähentää kiristävää tunnetta iholla ja ehkäisee kutinaa ja rauhoittaa. Tuote sisältää kosteuttavaa jääruohoa ja vahvistaa ihon vastustuskykyä. Älkää vaan kysykö mitä tuo jääruoho on, mutta täältä näet vähän lisätietoja tuotteesta . Tätä voidetta olen käyttänyt kuureina kuiviin kohtiin. Tuote sopii myös hyvin lapsille ja aika useinhan lapsukaisilla noita kutisevia kohtia löytyykin.
 
50d37472c98c7e1e360000b9.jpg

Frantsilan karitevoita myy ainakin Ruohonjuuri. Heillä on myös valikoimassa Dr. Hauschkan sarjaa, mutta tuota kyseistä tuotetta en nyt löytänyt heidän nettikaupastaan. Dr. Hauschkaa on myynnissä  myös monissa nettikaupoissa, luontaistuotekaupoissa sekä mm. Stockmannilla sekä Sokoksella.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Tuija kirjoitti 28.12.2012 klo 10.27
  Kiitti vinkistä :). Tuota Frantsilan rasvaa täytyy hakea. Mulla on tänä talvena sormet ihan kamalassa kunnossa. Ei ne koskaan mitenkään kauniit ole olleet, mutta tänä talvena todella järkyttävät.
   
   Cride kirjoitti 28.12.2012 klo 16.23
   Kiva kuulla, että vinkistä oli jollekin hyötyäkin. Mulla on kanssa niin kuivat kädet aina ja talvisin ihan kamalat kun kuivuvat korpuiksi.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti