maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukalenterinisset
Ihanaista joulukuun alkua! Näpyttelen tätä postausta täältä Jenkeistä meidan lomareissultamme. Aurinkoinen päivä taas takana Floridan Legolandissa. Laitteln siitä sitten kuvia kunhan saan ne vaan ladattua koneelle ja käytyä läpi. 

Kotimme jäi jo joulukuosiin ja napsinkin ison läjän kuvia varastoon, jotta voin laitella jonkun postauksen täältäkin käsin ja jotta kaikki postaukset ei ole vain meidän reissustamme. Mailegin joulukalenterinisset odottavat tuolla meidän eteisessä ihan tyhjin masuin. En nyt viitsinyt lähteä ostamaan niihin mitään lahjoja kun ei ole kukaan kotosallakaan niita kurkkimassa, joten ehka sitten ensi vuonna sitten paremmalla onnella.


 
Vitsit, että noista nisseista tulee joka vuosi mieleen hirtetyt tontturaasut.  Jotenkin kun tuo naru tulee tuolta ylhaalta ja kun päät vielä roikkuvat alaspäin, niin mielikuva on valmis. Lisäksi tuo harmaa vaatetus ei yhtaan auta vaan päinvastoin vielä ruokkii tuota mielikuvaa tuomalla mieleen keskitysleirit. Voehan voi! Onpas mullakin taas jutut! Taitaa väsy painaa tämän päivän Legolandin jäljiltä. Pikkuneiti nukahti jo ja taidan itsekin painua nukkumaan kun pikkuneiti kuitenkin herää taas jo klo 3 yöllä ja sitten valvotaan aamuun saakka. On rytmit vähän sekaisin. Pikkumies ei ole tällä kertaa reissussa mukana, kun ovat nyt olleet vuorotellen täällä Jenkkilässä mukana ja nyt oli pikkuneidin vuoro, kun viime vuonna oli pikkumies ja kun kyselin häneltä, että haluaako hän lähteä mukaan, niin vastauksena oli, että ei hänen tarvitse kun hän nähnyt jo kaiken Amerikasta ;) Ihania nuo lapset!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Niitty kirjoitti 3.12.2012 klo 20.30
  Mä haluaisin ihan hirveesti ostaa samanlaisen kalenterin, mutta hinta on NIIN suolainen.
  Lisäksi kun on vaan 1 lapsi, tuntuu ettei 1 riitä mihinkään. Yritin houkutella miestäni että ostaisin yhteensä 3 tonttua mutta se olisi taas liian suolainen hinta.
  Kauniita ilmoja sinne Amerikkaan. 
  Täällä on nyt kiva ilma, lunta aivan mielettömästi ja pakkasta - 8.
   
   Cride kirjoitti 6.12.2012 klo 05.22
   Siis joo noi on kyllä niin suolaisen hintaisia, että huh huh! Kyllä mä siinä kassajonossa seisoessani mietin, että olenkos mä ihan hullu kun laitan yli parisataa euroa tuollaisiin ja mieshän piti mua ihan hulluna ;) Kannattaa katsoa jos joulun jälkeen olisi jossain noita alessa. Itsekin ostin ne pienellä alennuksella joulun jälkeen, mutta kyllä niissä silti oli aika paljon hintaa ja hinnat ovat tainneet vielä parissa vuodessa nousta.
    
  Wilhelmiina kirjoitti 5.12.2012 klo 09.01
  Kauniit kuvat!
   
   Cride kirjoitti 6.12.2012 klo 05.23
   Kiitos Wilhelmiina kehuista :)
    
  Essiina kirjoitti 5.12.2012 klo 11.13
  Heh... mulle tulee noista tontuista aina sama hirtetty-fiilis :)

  Mutta jos sua häiritsee tuo harmaa vaatetus ja haluat ostaa värikkäämmän niin olen kärppänä ostamassa tuota poika-nisseä ;) Olen etsinyt juuri tuota harmaa-raidallista mutta eihän sitä misään enää ole :(
   
   Cride kirjoitti 6.12.2012 klo 05.25
   Hih, joo pidän mielessä. Ihan en ehkä vielä ole ainakaan luopumassa siitä ja yritän vaan totutella noihin hirtettyihin nisseihin ;) Onneksi mä en ole ainoa jolle tuo fiilis noista tulee. Olis ollu jo muuten vähän huolestuttavaa :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti