sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Terkkuja Floridasta

Terkut taalta Floridasta! Ollaan paasty tanne turvallisesti ja ensimmainen paiva onkin onnistuneesti takana. Kirjaimellisesti siis shop until you drop. Olin nimittain eilen 10,5 h shoppailemassa pikkuneidin kanssa kun mies lahti golfrundille. Hyvinhan tuo aika meni Sawgrass Millissa ja paljon jai viela nakematta. Niin ja toivottavasti pystytte lukemaan tata tekstia kun noita meidan a:ta ja o:ta pisteilla en saa taalta koneesta tulemaan, kun napyttelen hotellin koneella.Ollaan 3 ensimmaista yota Coral Springsissa vahan Miamista ylospain. Ihan kiva hotelli siina mielessa, etta golfkentta loytyy omasta pihapiirista, vaikka itse en ajatellut yhtaan kierrosta pelata vaan keskittya enemman shoppailuun. Mies kay golfaas ja me pikkuneidin kanssa shoppailemassa.


Ensimmaisen paivan saalis oli jo melkoinen, vaikka kavin suurinpiirtein vasta kolmessa kaupassa. Kayn aina Burlingtonilla ostamassa pikkuneidin mekkoja ja sitten tietysti Ralph Laurenilla ja Tommy Hilfigerilla.

Ralph Laurenilta ostin itselleni nyt eniten. Kaksi nettitilausta odottaa kanssa jo tuttavaperheemme luona ja saan ne tilaukset sitten kunhan nahdaan tuttavaperheemme viikon paasta taalla. Olen siis tilannut sinne jo valmiiksi vaatteita aikamoisen kasan kun hinnat ovat niin paljon Suomen hintoja halvemmat. Ralph Lauren toimittaa vain valitettavasti Jenkkiosoitteeseen, mutta onneksi tuo tuttavaperheemme asustelee taalla, joten tilaaminen onnistuu siina mielessa suht helposti.  


Pikkumies sai Ralphilta nama siistimmat housut ja U.S. Polo Assn:ilta taman talvitakin.
Pikkuneidin joulupakettiin paatyy tama prinsessalaatikko aarteiden sailyttamiseen. Sain sen jopa ostettua siten, ettei han huomannut mitaan ja akkia sitten vain matkalaukkuun. Lisaksi pikkuneiti sai nama vaaleanpunaiset talvipopot. Niitahan siella Suomessa sitten taas tarvitaan. On kuulemma tullut aikamoisesti sita lunta.


Tommy Hilfigerilta ostin taman jannan kudoton takin. Vahan erilainen tyojakku ja muistuttaa ehka hivenen Odd Mollyn kuosia.


Pikkuneidin Tommy Hilfigerin ostokset olivat vain alla kuvassa nakyvat t-paita ja farkut. Ei oikein ollut edes mitaan hirvittavan kivaa pikkuneitien vaatetta nyt Tommylla, joten siina mielassa valkkaaminen oli helppoa.


Pikkumies puolestaan sai sitten vahan enemman vaatetta Tommylta. Jotenkin pojille loytyy sielta ainan enemman kaikkea kivaa ja tytoille taas puolestaan vahemman, vaikka yleensa se on aina toisin pain. Saas nahda mita han tuumaa tuosta kirkkaan punaisesta paidasta. Voi olla, etta tulee kommenttia, etta liian tyttojen varinen :)

Joululahjojakin sain myos ostettua hyvin Ralph Laurenilta ja Tommy Hilfigerilta, kun sai rauhassa shoppailla eika ollut joku koko ajan selantakana sanomassa, etta mennaan jo :) Niita en nyt viitsinyt lahtea tanne kuvailemaan etteivat vaan paljastu lahjojen saajille.
Huomenna olisi sitten suuntana Orlando ja saas nahda jos kaytaisiin uudessa Legolandissa. En ollut edes kuullut, etta siella on sellainen, mutta sattumalta nahtiin esite siita, joten kaipa sinne sitten on mentava.
Minkaslainen lumimyrakka siella teilla muuten on ollut? Kuulemma Paakaupunkiseudulla on 50 cm lunta. No hyvaan aikaan tuli, etta ehdittiin alta pois ;)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Niitty kirjoitti 2.12.2012 klo 11.59
  Olen viimeksi käynyt Amerikassa kesällä 2008, vatsa pystyssä ja voi sitä ostosten määrää. Silloin taalan kurssi oli mahdollisimman alhaalla, lama alkanut, kaupat tyhjiä asiakkaista. Kun ostin jotain - 70 % alesta oli myyjät onnellisia että joku edes osti jotain.
  Nyt on vikatkin tuolloin ostetut vaatteet menossa, kosmetiikasta jäljellä vain muisto mutta jos ensi kesänä pääsis myös... Haaveissa ainakin.
  Joo, lunta on niin paljon ettei paljoa huvita ulos lähteä. Viima on kova.
  Todella kiitettävästi ainakin Helsingissä huolto pelaa, kaupungin miehet ajoivat lunta yömyöhään.
   Cride kirjoitti 3.12.2012 klo 03.44
   kuulostaa niin tutulta tuo vuosi 2008. Olin kanssa nimittäin silloin maha pystyssä täällä shoppailemassa ja ei ollut esikoinen edes vielä syntynyt kun ostin ison kasan vaatteita hänelle. Vieläkin joitakin sen reissun vaatteita kaapissa kun tuli hamstrattua aika läjä vaatteita.
  pikku hiiri kirjoitti 2.12.2012 klo 13.06
  Ihanan kuuloinen loma teillä ("shop till you drop" ja ihan mielettömän ihania ostoksia! 
  Nauttikaa lämmöstä, täällä on jo -15 astetta ja lunta riittää :-)
   Cride kirjoitti 3.12.2012 klo 03.51
   Oi kun siellä on paljon pakkasta. Täällä puolestaan ainakin 25 plussaa ja aurinko on kivasti paistellut :) hyvään aikaan olikin sitten lähtö tänne. Legoland tuli tänään koluttua mutta en taida nyt jaksaa ruveta kirjoittelemaan postausta siitä kun tuli napsittua ainakin 500 kuvaa ja kuvien valkkaamiseenkin menee jokunen tovi.
  Johanna kirjoitti 3.12.2012 klo 15.45
  Ihan kateeksi käy! Itselläkin on hyviä "shoppailumuistoja" Sawgrass Millsistä.
   Cride kirjoitti 6.12.2012 klo 05.28
   Sawgrass Mills oli kyllä todella hyvä ja matkalaukut täyttyvätkin tätä vauhtia aika pikaisesti. Täytynee ostaa jo uusi matkalaukkukin täältä, että saadaan kaikki ostokset tuotua takas kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti