perjantai 14. joulukuuta 2012

Sammalkuusi


Keittiön tason nurkkaukseen pääsi näin jouluna koristamaan tämä väsäämäni sammalkuusi. Sisäosana on sellainen valmis askartelukaupoista myytävä styroksitötterö, jonka ympärille kieputin sammalta ja vihreää rautalankaa, että sammal pysyy siinä.


Ja taas näitä Mailegin nissejä kuvissa. Minkäs sille voi jos noista tykkää :)

 
Sammalkuusen rinnalla on jo monta vuotta palvellut lyhty, jonka sisällä on koristevalot ja muutama hopeanvärinen lintu, mutta niitä ei nyt vaan kuvissa näe. Pitäisi varmaan jo joku vuosi vaihtaa tuon lyhdyn sisältöä, mutta toisaalta miksi vaihtaa hyväksi havaittua ja kun valotkin edelleen toimivat.

Tultiin juuri kotiin Floridasta. Aivan puhki, joten sänky taitaa kohta kutsua. Teen vielä reissusta jokusen postauksen kun en saanut sieltä oikein tehtyä kunnolla, joten sorry joudutte kestämään niitä vielä jonkin aikaa :)
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Korukopan Eija kirjoitti 14.12.2012 klo 20.46
  Kaunis sammalkuusi! Sopii kivasti tuohon mustaan telineeseen. Ja toki tontut pitää olla vierellä :)
  Mukavaa viikonloppua!
   
   Cride kirjoitti 14.12.2012 klo 21.30
   Kiitos ja tuo oli ihan sattuma, että se päätyi tuohon mustaan telineeseen. Vein vaan tuota sammalkuusta kodinhoitohuoneeseen kuivumaan ja tuo oli sopivasti siellä esillä ja siihenhän se sitten jäi kun juuri ja juuri mahtui siihen. Niin ja eihän joulua voi olla ilman Mailegin nissejä ;) Mukavaa viikonloppua myös sinne!
    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti