tiistai 18. joulukuuta 2012

Mummin joululahjat


Mummia ja ukkia on kiva muistaa näillä lapsenlapsien kuvatuotteilla näin jouluna. Löysin Smartphoton sivuilta yläkuvassa näkyvän leikkuulaudan, jonka klikkasin myös ostoskoriin perinteisen kalenterin lisäksi. Leikkuulaudan pohjassa on reunoissa ns. kumitutit liukumisen estämiksesi ja eikä myöskään pöytä naarmutu. Ajattelin, että tuo leikkuulauta päätyisi sitten mökille kun kuvakin on otettu mökin rannalta. Täytyy vähän vinkata mummille eli äidilleni että siellä mökillähän ei ole sitä kunnon leikkuulautaa :) Hih ja toivottavasti ei häiritse tuota leikkuuhommaa nuo kuvat. 


Olen nyt jokaisena jouluna kun lapsenlapsia on ollut teettänyt vanhemmilleni kuvakalenterin, joten täytyihän se tänäkin vuonna teettää. Lisäsin jokaiseen sivuun kaksi kuvaa ensin kuvankäsittelyllä, niin sai jokaiseen kuukauteen molemmista lapsenlapsista kuvan. Tässä jokunen sivu miltä kalenterissa näyttää. Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisi voinut tehdä jotain kivoja juttukin kuviin, mutta oli tasan tarkkaan yksi ilta ehtiä laittamaan tilaus sisään ennen reissuamme, joten hirveästi ei ehtinyt kikkailemaan.Tässä ollaan Suomenlinnassa kurkkimassa. Ei ehkä ihan marraskuun aihe, mutta haitanneeko tuo mitään.Ehdittiin käymään ottamassa joulupukkikuvatkin juuri ennen reissuamme läheisessä ostoskeskuksessa, joten sain ihan tuoreet joulupukkikuvatkin mukaan.


Mitäs te olette keksineet isovanhemmille lahjaksi? Saahan toki vanhempani paljon muitakin lahjoja mitä nämä, mutta jotenkin kiva antaa aina jotain muistoja kuluneelta vuodelta. Varsinkin tuosta leikkuulaudasta jää kiva muisto viime kesästä. 

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Nina kirjoitti 18.12.2012 klo 10.35
  Kivan kalenterin olet saanut tehtyä - hauska tuo mahdollisuus laittaa kaksi kuvaa samalle sivulle. Meillä on myöskin lasten kuvista tehdyt kalenterit menossa isovanhemmille. Yhteisesti olemme sopineet, ettei aikuisille lahjoja anneta, mutta nämä oli pakko kuitenkin heille tilata. Pikaisesti ne tuli minullakin tehtyä, joten kovasti en ehtinyt perehtyä muokkausmahdollisuuksiin. Nyt on yksi kalenteri vielä saapumatta, toivottavasti tulisi tänään postissa...
   Cride kirjoitti 18.12.2012 klo 19.41
   Toivottavasti tosiaan teillekin ehtii kalenterit hyvissä ajoin ennen joulua. Uskon, että ovat mieleisiä. Ihan kivoja noista tosiaan saa vaikka ei hirveästi näkisi vaivaakaan eli siinä mielessä kiitollisia tehtäviä.
  t kirjoitti 18.12.2012 klo 12.48
  Aivan mahtavat lahjat on mummille tulossa, todella hyvin onnistunut tuo kalenterikin!
   Cride kirjoitti 18.12.2012 klo 19.42
   Kiitos kiitos ja toivottavasti tosiaan isovanhemmatkin tykkäävät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti