sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Floridan LegolandissaSain vihdoin ja viimein ladattua muutaman kuvan teille Floridan Legolandista. Kone ei ole suostunut päästämään nettiin pariin päivään ja nyt pääsin taas tänne netin äärelle. En laita tähän postaukseen vielä kaikkia kuvia miniworldistä kun täällä niin huonot nettiyhteydet ja aika vähän kortilla täällä koneen äärellä istumiseen, joten säästän ne kuvat sitten teille myöhemmäksi.Tämä Floridan Legoland oli meille ihan uusi tuttavuus. Paikka oli auennut vasta alle vuosi sitten, joten kaikki oli vielä uuden karheaa. Siinä mielessä myös kiva paikka, että ei ollut sellaista ihmispaljoutta kuin esim. mitä Disney Worldissä on ja laitteisiinkin pääsi lyhyellä jonottamisella.Floridan Legoland sijaitsee n. tunnin matkan päästä Orlandosta eli sopivasti kun ajelee Miamista ylöspäin Orlandoon, niin voi poiketa tuolla matkan varrella. 


Legobambeja vesiputouksen äärellä. 

  
Täällä Floridan Legolandissa oli myös pieni luonnonpuisto, jossa voi ihastella mm. banaanpuita ja eri kukkalajeja. Olisittepa nähneet pikkuneidin ilmeen kun pääsi noiden legoprinsessojen luo, joista toinen oli puiston edustalla vastassa.


Tässä muutama otos miniworldistä. Täällä on niin huono nettiyhteys, että kuvien lataaminen kestää ihan tuhottoman kauan, joten meni hermot noiden latailujen suhteen, joten saatte tosiaan sitten myöhemmin paremman koosteen miniworldin tarjonnasta. Tuli nimittäin rapsittua n. 500 kuvaa tuolla Legolandissa.


San Franciscon taloja alla. 


  
Kaikki Star Wars fanit tunnistavat ainakin alla olevan hahmon. Vitsit kun siellä oli aikamoiset kyhäelmät tuosta sarjasta. Niistäkin kuvia sitten myöhemmin.

 Itselläni ei ole kokemusta Tanskan Legolandista, joten ei ole oikein vertailukohtaa siihen. Ehkä ensi kesänä päästään siellä piipahtamaan. Kiva verrata näitä sitten keskenään.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Niitty kirjoitti 9.12.2012 klo 20.05
  Viime kesänä kävimme ekaa kertaa Legolandissa, Tanskassa ja hyvin nopeasti huomasimme n 1/3 oli vieraista Suomesta.
  Ollaan käyty ainakin 3 krt Saksassa Legoland-huvipuistossa, lähimpänä kenttänä on Munchen ja voin suositella sitä huomattavasti enemmän. Lentolippu Billundiin maksaa taatusti enemmän kuin Muncheniin, majoitus x krt enemmän ja yleensäkin Tanskassa elämäinen maksaa paljon, paljon enemmän. Ainoastaan Munchenissä pitää vuokrata auto, Billundissa kun Legoland on kentän vieressä. Me lennettiin Köpikseen, vuokrattiin sieltä auto ja saimme maksaa myös kivanhintaisen sillan ylitysmaksut, joten halvaksi ei se reissu tullut.
  Varsinkin kun Munchenin huvipuisto on hyvin paljon isompi ja juhannuksena tyhjä, miten ei Billund tietenkään ollut.
   Cride kirjoitti 10.12.2012 klo 05.58
   Ai Saksassakin on Legoland. Kiitos vinkistä. Tuo voisikin olla hyvä vaihtoehto Tanskan Legolandille. Taitaa olla aika suosittu tuo Tanskan Legoland suomalaisten keskuudessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti