keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Flamingoja


Viimeisiä päivä viedään täällä lomalla. Käytiin tänään katsastamassa vähän flamingoja ja villieläimiä Flamingo Gardens -nimisessä paikassa Fort Lauderdalessa. Paikka oli sinällään aikamoinen pettymys, mutta flamingot onneksi nähtiin.Vaikka Floridassa on tullut käytyä monta kertaa, niin eipä ole koskaan itsekään tullut nähtyä ihan livenä noita kaunokaisia, joten olihan se aikakin tutustua tuohon Floridan kuuluisaan lintuun. Hih ja taitaa olla pikkuneidillä vähän opettelimista noissa linnuissa kun huudahti, että kato äiti, sorsa :)Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu kyseisestä Flamingo puistosta.


Pari alligaattoria lötkötteli auringonpaisteessa. Noi on kyllä yleensä niin paikoillaan, että välillä miettii, että onko ne edes elossa.


Tällä kilpikonnalla oli aikamoinen kiire. Veteli aitausta ympäri ihan urakalla. Päivän lenkki kenties menossa.Ihan perinteinen oravakin vilahti meidän silmien edestä.Puistossa oli myös pienoinen show pienen kilpikonnan, käärmeen ja toisen silmänsä menettäneen pöllön säestämänä.
Muutama joulukoristekin oli eksynyt puistoon.
Nyyh! Enää olisi kaksi yötä jäljellä lomaa täällä ja sitten täytyy lähteä takaisin sinne lumiseen Suomeen! Huomenna siirrytään viimeiseksi yöksi South Beachille nauttimaan tunnelmasta.
Voikaahan paksusti! Me ollaan ainakin urakalla nautittu täällä muffinsseja, bageleita ja kaikkea epäterveellistä. Hyvää treeniä joulun ähkyä varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti