keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulupuu


 
Pikainen postaus täältä Jenkkilästä kun juuri juostaan ovesta ulos. Hitsit kun ei ehdi edes koneelle istatahtaa sen vertaa, että ehtisi kirjoittamaan jotain teille. Aamulla herätään suurinpiirtein klo 7 ja tullaan takaisin n. klo 22 ja kaadutaan ihan kuolleina sänkyyn. Yritän jossain vaiheessa tehdä postauksia reissustakin.

  
 
Tässä postauksessa lähempiä kuvia tuosta meidän joulupuusta, joka löytyy tuosta banneristakin. Kaivoin tämän kuusen meidän mökiltä jo kesällä kun oli niin täydellinen ja olenkin jännityksellä odottanut, että elääkö se jouluun saakka, mutta hyvin on viihtynyt. Se on nyt meidän tämän vuoden joulukuusi kun ei osteta sellaista isoa kuusta kun ollaan joulu kuitenkin pois kotoa.
 
  
 
Koristeeksi joulupuu sai ompelemani Tilda piparkakku-ukot. Vitsit kun jossain välkissä ehtisi ompelemaan niitä lisää. Mailegin nissetkin pääsivät viereen ihastelemaan.
 
  

Nyt täytyy mennä! Aurinko paistaa täällä Orlandossa jo ihanasti aamulla ja lämpöä jo melkein + 25 C :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Katja kirjoitti 5.12.2012 klo 18.23
  Oi vitsi, nauttikaahan lämmöstä. Meillä on sama määrä pakkasta :D
   
   Cride kirjoitti 6.12.2012 klo 05.18
   Kiitos ja voi ei! Toivottavasti pakkanen tuosta vähän laskee, ainakin sitten kun tullaan takas vähän yli viikon päästä ;)
    
  miimma kirjoitti 6.12.2012 klo 18.37
  ihania pieniä kuusia, minun taisi jäädä lumenalle metsään
   
   Cride kirjoitti 7.12.2012 klo 00.07
   Kiitos :) Saas nähdä pysyykö tuo lumi nyt siellä Suomessa siihen saakka kun päästään täältä takaisin kotiin. Lumi tuo kyllä ihanasti lisää valoa pimeään kauteen vaikka muuten en siitä niin hirveästi pidä tai siis ainakan auton kaivamisesta talvella lumen alta :)
    
  Johanna kirjoitti 6.12.2012 klo 22.02
  Tosi upea kuusi ja yllättävän kauan pysynyt hyvänä. Minäkin meinasin käydä tänään metsässä etsimässä pientä kuusta, mutta pakkanen sai pysyttelemään sisätiloissa :)
   
   Cride kirjoitti 7.12.2012 klo 00.10
   Mustakin se oli ihan täydellinen ja oli pakko kaivaa se mukaan kotiin mökiltä :) mä vähän pelkäsin, että se ei eläisi jouluun saakka kun tosiaan kesällä jo sen kaivoin ja jouduin vielä katkaisemaan juuria aika paljon, jotta mahtui tuohon astiaan. Olen pitänyt sitä aika paljon ulkona, joten se ehkä on auttanut asiaa, että on jaksanut vielä kasvaa ja pysyä vihreänä. Laitoin vielä sammalta juureen, jotta pysyisi kosteus paremmin. Mä täällä uima-altaalla juuri loikeilen ja kivasti paistaa vielä aurinko vaikka kello on täälläkin jo 17 :)
    
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti