keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Takan joulukoristeluJoulusukatkin on kaivettu taas koristamaan takkaa. Tilasin nämä lasten nimillä olevat sukat muutama vuosi sitten Pottery Barn Kidsistä Jenkeistä ja kuuluvat nyt jokavuotiseen jouluperinteeseen. Meillä ei valitettavasti ole mitään sellaista hienoa manttelitakkaa vai mitä ne nyt ovat nimeltään, joten täytyy tehdä nämä viritelmät jotenkin tuohon meidän suoraseinäiseen takkaan.


Joulusukat ovat kiinnitetty valoköynnökseen ja päällä istuu taas...no arvaatte jo varmaan... siis Mailegin nissethän ne taas siellä komeilevat ;) Oli vähän virittelemistä tuossa, että sai tuon valoköynnöksen tuohon takkaan. Isäni porasi viime vuonna takan taakse kattoon tapit, johon tuon köynnöksen voi kiinnittää siimoilla. Takkaan ei uskalla oikein mitään porailla kun ei tiedä minkälainen pala siitä mahdollisesti lohkeaa, joten katto oli ainoa vaihtoehto. Ainoa mikä tuossa viritelmässä vähän häiritsee silmääni on tuo sähköjohto, mutta eipä ilman sitä saada valoa, joten on sitten vain kärsittävä. Leikkaan sen sitten kyllä pois kun valot poksahtavat ja virittelen varmaan sitten sellaisen pattereilla toimivat led valot sitten tuohon, mutta nyt mennään vielä näillä kun kerran toimivat.Kohta olisi lahjojen pakkaustalkoot edessä. Puudittavaa hommaa, mutta onneksi tosiaan nuo kaikki lahjat on sentään jo ostettu. Huh!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Meän Satu kirjoitti 20.12.2012 klo 19.53
  Mukavaa joulunootusta ja Rauhallista Joulua ♥
   
   Cride kirjoitti 21.12.2012 klo 17.05
   Kiitos samoin sinne ♥
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti