perjantai 7. joulukuuta 2012

Fort Lauderdalessa


Orlando on jäänyt taakse ja saavutiin tänään torstaina Fort Lauderdaleen. Ollaan tässä hotellissa nyt seuraavat 6 yötä ja viimeinen yö sitten Miamissa. Valitettavasti en saanut tehtyä yhtään postausta teille Orlandosta kun oli niin huono nettiyhteys hotellissa, että sillä ei kertakaikkiaan saanut ladattua yhtään kuvaa ja mulla vielä kamerassa oli unohtunut asetuksiin paras kuvanlaatu eli tiedostot ovat ihan jumalattoman kokoisia enkä pysty pienentämään taikka käsittelemään niitä mitenkään, kun reissussa vain miehen työkone mukana, johon ei saa asentaa mitään tuollaisia ohjelmia. Teen Legolandista ja Disney Worldista teille sitten postaukset täältä jälkikäteen.

Istuskelen juuri täällä meidän hotellin poolilla mansikka margarita edessä ja näpyttelen tätä. Kello on täällä muistaakseni 7 h vähemmän kun siellä teillä Suomessa, joten aurinko paistaa vielä täällä mukavasti. Kuvissa näkyy tarkemmin meidän hotellin uima-allasta. Yläkuva on näkymä meidän hotellin parvekkeelta uima-altaalle ja vieressä virtaavaan jokeen. Uima-altaan vieressä virtaa joki, johon pääsee myös halutessaan uimaan. Tien yli kun kävelee, niin onkin tuolla beachillä, joka näkyy aloituskuvassa, joten eipä voisi parempaa paikkaa olla noiden suhteen. 


Uima-altaalla istuskellessa on kiva seurata näitä ökyjahteja, joita viilettää tuosta ohi.

Tältä meidän huoneessa näyttää. Lisäksi löytyy oma minikeittiö ja iso jääkaappi. 

Olettekos muuten huomanneet, että aika monessa uudemmassa hotellissa suositaan nykyään tätä, että osa kylppärin varustuksesta tuodaan tähän makkarin puolelle kuten tässä meidän huoneessa. Allas löytyy heti sänkyjen vierestä.


Taidanpa siemaista tuon mansikkamargaritan tuosta loppuun ja painua tuonne uimaan :)


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Love kirjoitti 7.12.2012 klo 08.22
  IHANA U S of A!!!!

  Olen itse asunut Atlantassa muutaman vuoden. Ikävöin!!!

  Mukavaa loppulomaa teille :)

  -S-

  ps. olen jonkin aikaa seurannut blogiasi, i like ♥
   Cride kirjoitti 7.12.2012 klo 15.51
   Oi uskon kyllä, että aikamoinen ikävä voi olla. Kiva, että olet löytänyt blogini ja viihtynyt, vaikka ei nämä jutut ihan hirvittävän tasokkaita ole olleet :) Täällä aamu juuri valkeni ja taidetaaan taas suunnata tuonne uima-altaalle vähän lötköilemään. Ihanaa kun on lämmintä. Kohta saa sitä kylmyyttä taas nauttia ihan tarpeeksi. Plääh!
  Mervi kirjoitti 7.12.2012 klo 23.50
  Vilkaisehan http://www.picmonkey.com/, minä en enää juuri muuta käytä kuvankäsittelyyn. Ei vaadi mitään asennuksia, toimii selaimessa.
   Cride kirjoitti 9.12.2012 klo 20.33
   Kiitos tuosta vinkistä. Täytyykin käydä katsomassa tuo.
  Tuisku kirjoitti 8.12.2012 klo 10.26
  Ihanaa lomaa teidän poppoolle, itselläni on pitkäaikainen haave päästä käymään jenkkilässä,
  toivottavasti tämä unlema joskus toteutuisi :)
   Cride kirjoitti 9.12.2012 klo 20.35
   Kiitos :) haaveitaan on hyvä olla ja toivottavasti pääset kanssa käymään Jenkeissä. Muista pakata tyhjä matkalaukku mukaan kun niin paljon houkutuksia täällä :)

2 kommenttia:

 1. Hei, Mikä hotelli tämä on? Joululomahotellia itsekin kovasti etsinyt, mutta vaihtoehtoja on aivan liikaa. Tämä vaikuttaa oikein hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tämä oli muistaakseni Crowne Plaza ja sijaitsi Hollywoodissa, joka taisi olla Miamin ja Fort Lauderdalen välissä. Mekin varattiin juuri eilen lennot Miamiin maaliskuulle ja pitäisi löytää kanssa hotellit Miamiin ja Orlandoon. Kiva jos jaksat tulla antamaan tänne vinkkejä, jos löydät jonkun kivan hotellin :) Mukavaa reissua!

   Poista