lauantai 15. joulukuuta 2012

DIY tötteröt

Tällaisia tötteröitä tuli askarreltua joulua silmälläpitäen. Pohjana on ruskea pahvitötterö, joita myydään askartelukaupoissa ja maalasin ne sitten valkoiseksi ihan kalustemaalilla. Tässä punaraitaisessa versiossa on Ikeasta ostettua raitateippiä ja rusettinauha koristeena.Näissä tötteröissä on puolestaan pitsinauhaa, joka on laitettu kuumaliimalla  kiinni ja enkelikiiltokuvia. Olipas muuten nykyään vaikeaa löytää kiiltokuvia ja varsinkin, joissa olisi ollut joku kiva enkeli, kun ei nuo kuulemma enää ole keräilytavaraa. Omassa lapsuudessahan nuo olivat kuumaa keräily- ja vaihtotavaraa. Omat kiiltokuvat ovat vielä tallessa vanhemmillani siististi kansioissaan ja ehkä nuo lapsukaiset osaavat joskus niitä vielä arvostaa.


Näissä enkelitötteröissä on vielä tuollaiset metalliset (tai siis materiaali jotain tuonne päin) enkelinsiivet, jotka löysin Tiimarin poistolaarista 50 sentillä. Niisä oli sopivasti piikit, jotka sitten painoin tötterön läpi ja vähän liimaa mukaan, niin pysyvät siinä. Nyt kun vielä löytäisi näille kaikille sopivan sijoituspaikan kotoota. Ehkäpä annan jonkun joulahjaksi :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.


Kommentit

  Niitty kirjoitti 15.12.2012 klo 21.59
  Täällä, minä !!!! Vapaaehtoinen !!! HEILUTTAA KÄSIÄÄN HUOMAATKO MINUT !!!

  Meillä on vähän erilainen tyyli, olet romanttisempi kuin mä taas omaan tälläistä pohjalaasta suoraviivaisuutta ja en ole yhtään koristeellinen, mutta nämä tötteröt sopis tähän kotiin kuin nenä päähän.
  Voisit vaikka aloittaa näillä arvonnan ja julistaa saman tien mut voittajaksi. Käviskö tälläinen homma ?
   Cride kirjoitti 15.12.2012 klo 22.54
   Hihiii :) Olipas hauska viesti. Jollei noille löydy paikkaa eikä kukaan huoli niitä joululahjaksikaan, niin sitten täytyy varmaan tehdä noin ;)
  Niina kirjoitti 16.12.2012 klo 09.41
  Ihania tötteröitä!♥ 
  Ai eikö kiiltokuvia enää keräillä. Mulla on kans vanhemmilla omat kansiot tallella!Enemmän tuli kuitenkin tarroja lapsena keräiltyä. Kerätäänköhän niitäkään enää vai onko se nykyajan lasten mielestä ihan turhaa hommaa!:D
   Cride kirjoitti 16.12.2012 klo 10.58
   Kiitos. Mullekin tuli ihan yllätyksenä, että ei niitä kuulemma enää keräillä. Itse kanssa keräilin tarroja, mutta ne heitin kaatopaikalle muutama vuosi sitten siivousvimmassani ja arvaa vaan harmittaako. Samalla viskasin kaatopaikalle viirikokoelmani ja samalla meni vahingossa kaikki Lundby nukkekodin tavarat kun kukaan ei muistanut ottaa niitä pois peräkärrystä, jonne keräsin ne sivuun, jotta otan ne sieltä talteen ennen kuin peräkärry lähtee kaatopaikalle :( Siis ihan mieletön harmitus näin jälkeenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti