perjantai 21. joulukuuta 2012

Piparkakkutalon koristelu
 Jokavuotinen piparkakkutalo on vihdoin koristeltu ja kasassa. Vähän kyllä tuli oiottua tämän tekemisessä. Ostin nimittäin Ikean valmiit piparkakkutalopaketin, jotka sitten vaan koristelin ja kasasin taloksi.Luntakin satoi sopivasti tuon talon päälle...siis lasten oikeesti ;) Pikkuneidin pitää luonnollisesti kokeilla tuota sormin vähän väliä ja hienosti siroteltu tomusokeri onkin pikkuisen sormenjälkiä täynnä. Nythän tuota lunta on oikeastikin tullut oikein urakalla. Saas nähdä minkälaiset kinokset lopputalvesta oikein onkaan.


Tällaisestä alusta on helppo lähteä rakentamaan piparkakkutaloa. Nämä Ikean valmiit palat olivat sopivan tukevia ja kaikki palat olivat ehjinäkin paketissa. Hinta laatusuhde oli kyllä kohdillaan kun hintaa ei ollut kuin n. kolmisen euroa. Muutama kerta tuli kyllä sormet poltettua sulassa sokerissa, mutta tuohon vaan kuuluu asiaan.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  J kirjoitti 21.12.2012 klo 20.45
  Hieno talo! En oo tiennytkään että Ikeassa on noin edullisia valmispaketteja. Hih, saiskohan sen vielä valmiiks koottuna ni säästyis palovammoilta ;)
   
   Cride kirjoitti 21.12.2012 klo 21.39
   Kiitos :) Eihän tuosta mikään kaunokainen tullut, mutta menettelee. Tosiaan voisi olla kyllä valmiiksi kasattuna, niin osuisi savupiippukin kunnolla kohdilleen. Mulla aina sen kanssa pienoisia ongelmia kun ei oikein meinaa enää sopia sinne katon päällä :)
    

1 kommentti: