torstai 27. joulukuuta 2012

Prinsessat joulupuu Nyt tämä höpsö mamma ei pystynyt vastustamaan näitä prinsessa-aiheisia joulukuusen koristeita Disney storessa Jenkeissä. Ensin otin kaksi kappaletta, kun en raskinut ottaa enempää, kun olivat kuitenkin n. 13 dollaria kappale. No kassalla ilokseni huomasin, että ne olivatkin puoleen hintaa, joten käännyin sitten takaisin hakemaan noita lisää. Sitten vielä muutamasta muusta Disney storesta löysin parit puuttuvat prinsessat, joten taas hellyin ostamaan. Nyt on pikkuneidillä melkein täydellinen sarja prinsessakuusenkoristeita.


Nyt meillä siis on Lumikki, Belle, Ariel, Prinsessa Ruusunen sekä Tuhkimo.

Arvatkaas vaan onkos tällä Prinsessa Ruususella jo varpaat katki kun joutui leikkien pyörteisiin. No onneksi ei näy tuolta hameen alta. Eihän se auta vaikka kuinka varoittelisi, että  ne menevät rikki, jos niillä leikkii.

Melkein kaikki nämä prinsessat nähtiinkin livenä Jenkkireissullamme, Arvatkaas vaan olikos pikkuneiti ihan haltioissaan. Olihan hän tarhassakin jo kertonut, että hän lähtee Amerikkaan katsomaan prinsessoja :)

Ensi jouluksi täytyy hommata pikkuneidin huoneeseen sitten kunnon pikkukuusi, jotta saadaan noi roikkumaan. Tuohon meidän minikuuseen olivat vähän liian isot tai siis lähinnä liian painavat, joten kuusen kokoa pitää vähän kasvattaa sitten ensi vuonna. Ehkä taas täydellinen kuusi tulee vastaan ensi kesänä ja kaivan sen taas mukaan talven varalle.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Nella kirjoitti 30.12.2012 klo 10.30
    Onpa kauniita! En ole tuollaisia ikinä nähnytkään, ei taida Suomesta saada? Pitääkin ruveta metsästämään josko ensi jouluksi löytyisi...
      Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 22.08
      Sori, huomasin nyt vasta kommenttisi. Joo ei noita tosiaan ole Suomessa tullut vastaan. Kävi aika tuuri kun olivat -50 % alessa. Katselin niitä jo aikaisemmin Disney Worldissä, mutta siellä ne olivat 18 dollaria kappale enkä raskinut ostaa. No onneksi sitten Disney Storesta löytyi nuo ihan ok hintaisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti