keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulun herkkutunnelmaaTässä vähän meidän joulun herkkujen tunnelmia. Tarjolla oli mm. taatelikakkua, juustokakkua tuoreen mansikkasurvoksen kera sekä cookie popseja pienissä munffinssivuoissa. Tein ne saman ohjeen mukaan kuin tikun päässä olevat cookie popsit, mutta jätin vain tikun pois. Juustokakun tein piimästä ja creme vanillasta, joten sai siitä vähän kevyemmän, mutta maku oli silti tosi hyvä.

 

Kattaukseen otin mukaan vielä vanhempieni pihapensaista oksia ja äitini lapsuuden aikaisia kuuksenkynttilöitä. Pienet kuusenkynttilät toivatkin kivasti joulun tunnelmaa.


 Muutoin meidän jouluruoka pöytä koostui mm. perinteisistä laatikoista, kinkusta, hirvenpaistista, rosollista, kotijuustosta ja kaloista. Alkupalana oli myös saaristolaisleipää mätimoussella, jonka ohjeen laitoinkin jokunen postaus sitten. Mun täytyy kyllä käydä ostamassa heti huomenna lisää mätiä ja tehdä uusi annos kun vetäsin meilkein yksinäni jo edellisen annoksen. Niin hyvää, ettei vaan pysty lopettamaan sen syömistä.Mites teidän joulu on sujunut? Sen verran paljon pakkastakin on ollut, että eipä tuolla ulkonakaan ole paljon tullut pistäydyttyä. Huomenna onneksi jo luvattu nollakeliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti